Küçük Hayvan Görüntülemesi: Öz Değerlendirme Renkli İnceleme

Küçük Hayvan Görüntülemesi: Öz Değerlendirme Renkli İnceleme, kolayca hazırlanmış bir formatta sunulan görüntüleri gözden geçirip yorumlamak ve gerektiğinde ayırıcı tanı geliştirmek için vaka temelli bir yaklaşım sunar.
Her biri hastanın yaşı, cinsiyeti, cinsi ve türleri ile başlayan yaklaşık 200 vaka sunulmaktadır. Hastanın kliniğe getirilmesinin nedeni, ön muayene ve tanısal test bulguları ile birlikte tartışıldı. Her durumda yüksek kaliteli görüntülerin desteklenmesi de sunulmaktadır.
Ayrı bir bölüm, radyografik bulgularla ilgili bilgiler dahil olmak üzere her vaka için ayrıntılı cevaplar sunar. Ayrıca, daha fazla görüntüleme veya değerlendirmeye ihtiyaç olup olmadığına dair radyografik tanı, yorumlar ve notlar da dahildir.
Alanında saygın uzmanlar tarafından yazılan bu kitap, uygulayıcıların görüntülerin gözden geçirilmesi için sistematik bir yaklaşım geliştirmelerine yardımcı olmaktadır. Kolayca okunabilen metin, pratisyen hekimlere radyografide ve ultrason yorumlama ve tanısında hatırlatır, bu da onu hızlı ve kullanışlı bir referans haline getirir.
  • Küçük hayvan görüntülerini incelemek ve yorumlamak için vaka temelli bir yaklaşım sunar.
  • Her vaka için yüksek kaliteli görüntüleri destekleyen yaklaşık 200 vaka kapsar
  • Radyografi bulgular ve tanı dahil olmak üzere her vakalar için ayrıntılı cevaplar sağlamaktadır.
  • Bu ebook alanında saygın uzmanlar tarafından yazıldı.

Yazarlar

by John S. Mattoon, Dana Neelis
March 2018

Dosya Türü: PDF
Dosya Boyutu: 88.8 MB
Dosya Şifresi: vetrehberi.com
İndirme Linki: https://vetrehberi.com/kucuk-hayvan-goruntulemesi-oz-degerlendirme-renkli-inceleme/

Yorumlar

Popüler Yayınlar